Adam Sandler űrhajósnak állt legújabb filmjében

2023. december 20.
4.3311
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az elmúlt években Adam Sandlert inkább komolyabb hangvételű drámákban láthattuk viszont, egyre kevesebb vígjátékban látjuk őt és ez a jövőben sem fog változni, ugyanis érkezett egy rövid előzetes legújabb filmje, a Spaceman kapcsán, melyben űrhajóst fog alakítani.
 

Jövő év márciusában fog debütálni a Netflix műsorán a Spaceman című sci-fi film, melyben Adam Sandler mellett Paul Dano is fel fog tűnni, pontosabban csak a hangja. A film egy adaptáció, méghozzá a cseh származású Jaroslav Kalfař író Spaceman of Bohemia című könyve alapján készült. A pontos szinopszis így hangzik:

Hat hónappal a Naprendszer peremén végzett magányos kutatói küldetés után egy űrhajós, Jakub (Sandler) rájön, hogy a hátrahagyott házasság talán nem vár rá, amikor visszatér a Földre. Kétségbeesetten akarja megoldani a dolgokat feleségével, Lenkával (Carey Mulligan), és egy titokzatos lény segíti őt az idők kezdete óta, akit hajója gyomrában talál. Hanuš (Dano) Jakubbal dolgozik, hogy megértse, mi ment rosszul, mielőtt túl késő lenne.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

Porthos

2 hónapja, 2 hete és 2 napja

Igen kiadós trailer... röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

2 hónapja, 2 hete és 3 napja

Sokat nem mutat a trailer, de scifit imádom, szóval jöhet. mosolygó smiley

válasz erre

Kisfaludy82

2 hónapja, 2 hete és 3 napja

Fura lesz ilyen filmben látni, de nagyon várom.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 2 hete és 3 napja

Jó lesz ez!

válasz erre

petrovicsz

2 hónapja, 2 hete és 3 napja

Wow! meglepett smiley Várom!

válasz erre