Acer Jade Primo a PC telefon

2015. szeptember 03.
8911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Akár zseb-PC-nek vagy PC-telefonnak is hívhatnánk az Acer Jade Primo nevű újdonságát.

A kontinens legnagyobb elektronikai szakvásárára, az IFA 2015-re időzítette az Acer a Jade Primo nevű okostelefon prototípusának bemutatását.
 

A készüléken Windows 10 fut, de nem holmi zsugorított, lebutított változat, hanem a Microsoft teljes értékű operációs rendszere, nem véletlen, hogy az Acer PC Phone-nak is hívja az újdonságot.

Mint a Windows 10-et futtató okostelefonok egyik legfrissebbike, a Jade Primo támogatja a Windows Continuum nevű funkciót, amely arról gondoskodik, hogy a különböző Windows 10-es eszközök más szerepkörben is helyt álljanak, függetlenül a mérettől, a felhasználó ugyanazt tapasztalhassa velük vizuálisan, mint funkcionálisan.A Jade Primo specifikációiról csak keveset tudni, azt azonban igen, hogy 5,5?-es Super AMOLED képernyője van, és Qualcomm Snapdragon 808-as processzor dolgozik benne. A hátoldalára egy dupla LED vakus 21 MP-es kamera került, előre pedig egy 8 MP-es képkészítő.

Az Acer számos kiegészítőt ígér telefonjához, így például dokkolót, billentyűzetet és vezeték nélküli egeret is, azaz minden meglesz ahhoz, hogy a telefonból egy pillanat alatt PC váljon. A gyártó viszont nem részletezte, hogy mikor és mennyiért kapható majd a készülék.

Source: Windows Central
nincs még hozzászólás