A ZTE adhatja ki az első okostelefont az új csúcstechnológiás Snapdragon lapkával?

2021. november 28.
81.8271
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A ZTE a hírek szerint a Motorolával és a Xiaomival fog versenyezni azért, hogy elsőként hozza el az új zászlóshajó Snapdragon chipet három új telefonnal - egy új leak szerint ugyanis a ZTE három készülő telefonjához szeretné biztosítani az új csúcstechnológiás processzort.
 

Ezek állítólag a vállalat játékorientált Nubia sorozatából kerülnek majd ki. A pletykált Snapdragon 898 chip, amely a jelenlegi 888 és 888+ processzorok utódja, valójában a Snapdragon 8 Gen 1 nevet fogja viselni.

A Digital Chat Station tipster szerint a Motorola és a Xiaomi versenyeznek abban, hogy melyik márka adja ki az első okostelefont az új Qualcomm chippel a motorháztető alatt. A Motorola állítólag még 2021 vége előtt szeretne piacra dobni egy okostelefont az új Snapdragon 8 Gen 1 processzorral.

A kiszivárogtató azonban azt is állítja, hogy a Lenovo tulajdonában lévő vállalatnak nem fog sikerülni a törekvése, a Xiaomi ugyanis megelőzi a Motorolát, és előbb ad ki okostelefont az új chippel. Egyes források szerint a szóban forgó okostelefon a hamarosan megjelenő Xiaomi 12.
3 hozzászólás

Porthos

9 hónapja, 1 hete és 2 napja

Olyan mindegy, annyira jelentéktelen szereplő, hogy senkit nem fog érdekelni.

válasz erre

Kisfaludy82

9 hónapja, 1 hete és 3 napja

Simán lehet, mindig ZTE, HTC meg ilyenek teszik be először, gondolom nekik a kis termelés miatt kevesebb a licenszdíj, meg ők könnyebben kihánynak akár hetente egy új telefont.

válasz erre

Fikarc

9 hónapja, 1 hete és 3 napja

Mindig a kicsik alkalmazzák ezeket először, tök fura.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink