A Windows 10 frissítéseire is hatással van a koronavírus-járvány

2020. március 27.
8.0241
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A Microsoft úgy határozott, hogy éppen elegendő most az emberiségnek a koronavírus-járvány miatt rettegnie, nem tesznek még extra terhet és félelmet rájuk azzal, hogy Windows 10 frissítésekkel is megbombázzák őket.

Magyarul ideiglenesen, a járványhelyzet végéig átalakul egy kicsit az operációs rendszer frissítési ütemterve, ezáltal teljes leállás értelemszerűen nem lesz, de a hivatalos tájékoztató szerint a minden hónap harmadik és negyedik hetében esedékes C és D frissítésekkel egy ideig nem terhelnek minket, hiszen ezek rendszerint nem olyan tartalmak, melyek a biztonságot vagy a stabilitást szolgálnák.

Ellenben természetesen lesznek frissítések, méghozzá úgynevezett B típusúak, melyek minden hónap második keddjén érkeznek majd meg számítógépeinkre azzal a célzattal, hogy így orvosolják a különféle biztonsági hibákat és hiányosságokat, de a soron kívüli, úgynevezett sürgősségi csomagokra is fel vannak készülve, ha szükség van rá, noha ezek tempója is csökkenhet a fejlesztők otthoni munkavégzése miatt.
4 hozzászólás

betyár

4 éve, 4 hónapja és 6 napja

Jobb is ha nem adnak ki semmit.

válasz erre

petrovicsz

4 éve, 4 hónapja és 6 napja

Kicsit sem pofátlanok.

válasz erre

login_password

4 éve, 4 hónapja és 6 napja

röhögő smiley isteneeeem!

válasz erre

inkognito

4 éve, 4 hónapja és 6 napja

Jaj de kedvesek. Inkább azzal kéne törődni, hogy nem olyan frissítést adok ki ami miatt gyomorba rándul az ember, mert nem tudja mit tesznek éppen tönkre.

válasz erre