A WhatsApp vezérigazgatója szerint már tervezik a natív iPad-alkalmazást

2022. január 29.
56.4071
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A WhatsApp vezérigazgatója, Will Cathcart a héten a The Verge-nek adott interjújában reményteljes szavakat intézett az üzenetküldő platform rajongóihoz, amikor bejelentette, hogy a vállalat egy natív iPad WhatsApp alkalmazás létrehozását tervezi.

A WhatsApp-felhasználók már régóta nyaggatják a Facebook tulajdonában lévő vállalatot, hogy készítsen egy életképes alkalmazást az Apple iPadjére, de a WhatsApp eddig elzárkózott - ahogyan az Instagramnak sincs még natív iPad-alkalmazása.

Ennek oka az, hogy eddig az adatok titkosításának módja a WhatsApp platformon nem tette lehetővé, hogy a vállalat biztonságosan szinkronizálja azokat több eszközön keresztül, miközben a titkosítás szintje megmarad. Will Cathcart szerint azonban az alapul szolgáló technológia fejlődik, és a WhatsApp keményen dolgozik azon, hogy ez a jövőben lehetővé váljon.
interjújában reményteljes szavakat intézett az üzenetküldő platform rajongóihoz, amikor bejelentette, hogy a vállalat egy natív iPad WhatsApp alkalmazás létrehozását tervezi.'>
2 hozzászólás

Kisfaludy82

2 éve, 4 hónapja és 4 napja

Minek? meglepett smiley

válasz erre

Harder

2 éve, 4 hónapja és 4 napja

Használ még valaki vacappot? meglepett smiley

válasz erre