A WhatsApp új Mac-alkalmazása támogatja a nyolc személy csoportos videohívást

2023. augusztus 31.
14.4001
csirkee profilja, adatai
csirkee
Örülhetnek a Mac felhasználók, ugyanis mostantól ők is részt vehetnek WhatsApp-os csoportos videohívásokban, miután a Meta bejelentette, hogy elérhetővé vált a funkció az Apple tulajdonosok számára, mely továbbra is végpontok közötti titkosítással rendelkezik.

Már nem csak a Windows-felhasználók élvezhetik asztali gépeiken a WhatsApp-os csoportos hívásokat, miután a vállalat elérhetővé tette a Mac-tulajdonosok számára is. A videohívások során akár nyolcan is csatlakozhatnak a beszélgetésekhez, ha pedig csak hang alapú hívásról van szó, akkor 32 emberből álló csoport használhatja.

Mindezek mellett beugorhat egy csoportos hívásba, miután az már elkezdődött, megtekintheti hívási (és csevegési) előzményeit, és kap értesítést a bejövő hívásokról akkor is, ha nincs megnyitva a WhatsApp kliens. A fájlmegosztás is nagyon egyszerűvé vált, csak be kell húzni a csevegésbe. A WhatsApp for Mac E2EE-védelmet tartalmaz a csevegésekhez és a hívásokhoz. Az alkalmazás elérhető a WhatsApp webhelyről, és hamarosan megjelenik a Mac App Store-ban.
3 hozzászólás

Porthos

2 hete és 6 napja

Egész pofás lett mára....

válasz erre

Kisfaludy82

2 hete és 6 napja

De ki használja még???

válasz erre

Ronalddo

3 hete

Nem is tudtam hogy van natív app.

válasz erre