A Waze mostantól mutatni fogja az elektromos autóknak a töltőállomásokat

2023. március 15.
37.1041
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Új funkcióval bővül a népszerű útvonaltervező applikáció, ugyanis a mostantól már mutatni fogja azokat a töltőállomásokat, ahol elektromos autókat fel lehet tölteni, bár már most gondok vannak a funkcióval, ugyanis néhány felhasználó arról számolt be, hogy egyszerű benzinkutakra irányította őket az app.

A Google tulajdonában lévő Waze óriási népszerűségre tett szert az elmúlt években, emiatt a vállalat igyekszik folyamatosan fejleszteni. Még 2021-ben teszt jelleggel a Volkswagennel együttműködve, rövid időre EV-töltőket állítottak be, de csak néhány hétig tartott. Most azonban elérhetővé vált a funkció mindenki számára.

Az electrek beszámolója szerint az újdonság egyelőre nem túl pontos, ugyanis elektromos töltőállomás helyett továbbra is sima benzinkútra irányítja a vezetőket az applikáció. Remélhetőleg ezt a hibát hamar javítani fogja a Waze és a jövőben pontosabb információkat fog biztosítani a felhasználók számára. A Google Maps-ben szintén megtalálhatóak a töltőállomások, mely még a csatlakozó típusait is jelzi.
3 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 1 hónapja és 14 napja

Ennke alapnak kéne lennie már minden térkép appban. A benzinkutak is benne vannak, ez is kéne.

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 1 hónapja és 15 napja

Ez de tök jó!

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 1 hónapja és 15 napja

Na ez nagyon hasznos. Remélem Google térkép is átveszi pikkpakk.

válasz erre