A Warner Bros. szerint botok generálták a Justice League - Snyder Cut kampányt

2022. július 20.
31.6521
csirkee profilja, adatai
csirkee
Talán mindenki emlékszik 1,5 évvel ezelőtt arra, amikor az internet tömege elkezdte követelni a Warner Bros stúdiótól, hogy mutassák be a Zack Snyder által megálmodott sötétebb Az igazság ligája filmet, melyet végül tényleg bemutattak a streaming platformon.
 

Bár négy órásra sikeredett a film, mégis elképesztő pozitív visszajelzést kapott a film, mindenkit elvarázsolt a rendező egy sötétebb elképzelése a DC szuperhősökről. Most a Warner Bros. egy friss jelentés alapján azt állítja, hogy a Snyder Cut of Justice League jelentős támogatását valójában a botok generálták.

A stúdió szerint a #ReleaseTheSnyderCut és a #RestoreTheSnyderVerse hashtagek terjedésének nagy részét botok generálták, sőt ezek terjesztettek negatív tartalmakat a Warnerről is. Hogy ennek a jelentésnek milyen jelentősége van most a stúdiónál, azt nem tudni, de a rajongók végül örültek.

Az eredeti Igazság ligája film rendezéséről Zack Snyder lemondott, túl sok volt a probléma és magánéleti gondok is történtek akkoriban a rendezővel. A helyébe végül Joss Whedon lépett, aki befejezte a filmet, de nem aratott nagy sikert. Végül a rajongók elkezdtek olyan vágást kérni a filmből, amely megfelelt Zack Snyder eredeti elképzeléseinek.
4 hozzászólás

Mordorer

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

Egy kissé paranoiás a cég.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

A gépek lázadása.

válasz erre

zender

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

Ezeknél elgurult a gyógyszer.

válasz erre

Levi87

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

Felesleges ezen lovagolni, sokkal jobb volt mint az eredeti, pedig nekem az is nagyon tetszett.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink