A Vivo bejelentette első összecsukható telefonját

2022. április 11.
46.7511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Vivo bejelentette az X Foldot, az első összecsukható telefonját, ami belülről egy nagy, 8,03 hüvelykes, összecsukható képernyővel rendelkezik, amely táblagépszerű használatra alkalmas, kívülről pedig egy hagyományosabb, telefonméretű - ebben az esetben 6,53 hüvelykes - képernyővel.

A Vivo összehajtható kijelzője a Schott által gyártott Ultra Thin Glass (UTG) réteggel rendelkezik, ami a tartósságot hivatott segíteni. A zsanér lehetővé teszi, hogy a telefon laposra hajtható vagy 60 és 120 fok közötti szögben kitámasztható legyen. A Vivo azt hirdeti, hogy a telefon képernyőjének 300 000 hajtogatást kell túlélnie.

Az összehajtható képességeken túl a Vivo X Fold felismerhetően zászlóshajó specifikációkkal rendelkezik. A Qualcomm zászlóshajó Snapdragon 8 Gen 1 processzora hajtja, és egy 4600mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely vezeték nélkül 50W-on, vagy kábellel 66W-on tölthető. Mindkét képernyője akár 120 Hz-es frissítési frekvenciát is támogat, és ultrahangos ujjlenyomat-olvasót építettek bele.

4 hozzászólás

Fikarc

2 éve, 2 hónapja és 6 napja

Majd ha eltűnik középről a vonal akkor esetleg megnézem mit tudnak ezek...

válasz erre

Porthos

2 éve, 2 hónapja és 7 napja

Ha valamit, hát Vivot nem vennék soha. röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

2 éve, 2 hónapja és 7 napja

Egyre vállalhatóbbak ezek a készülékek.

válasz erre

TEchie

2 éve, 2 hónapja és 7 napja

X-edik ilyen teló, lassan lejjebb mehetne az áruk. mosolygó smiley

válasz erre