A Universal stúdió feltámasztja a Farkasembert

2016. október 14.
2.2951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A legfrissebb hírek szerint a Universal stúdió komolyan veszi elhatározását, miszerint feltámasztja a klasszikus moziszörnyeket, köztük például A múmiát és A láthatatlan embert is.

A jövőben egyre több remake vagy rebootolt filmet láthatunk majd a mozikban, ugyanis az említett stúdió a klasszikus 1941-es Farkasember történetét is szeretné ismét leforgatni, ráadásul a pletykák szerint, a mostanában rengeteget foglalkoztatott A kategóriás színész, Dwayne Johnson lehet a legesélyesebb a főszerepre. A forgatókönyvet David Callahan-re bízták, aki legutóbb a Gozillát jegyezte.

Érdekesség, hogy 2010-ben már elkészült egy Farkasember film Benicio Del Toro és Anthony Hopkins főszereplésével, de csúnyán megbukott a dolog, így a stúdió most abban reménykedik, hogy Dwayne Johnsonnal igazi kasszasiker lesz a film.
4 hozzászólás

inkognito

8 éve, 1 hónapja és 23 napja

Most komolyan, miért kell minden filmbe berakni ezt a tehetségtelen Rock-ot?? Az ilyen Zs kategóriás filmekben okés, de ne kezeljük A kategóriás színésznek. Nem egy Brad Pitt vagy egy Benicio Del Toro...

válasz erre

wegh

8 éve, 1 hónapja és 23 napja

Hát szerintem a Rock nem túl jó választás...

válasz erre

VDemon

8 éve, 1 hónapja és 24 napja

Nem tudnak lekattanni a rebootokról, semmi eredeti ötlet nincs.

válasz erre

muki

8 éve, 1 hónapja és 24 napja

Minden verziót szerettem eddig. mosolygó smiley Jó lesz ez is biztos.

válasz erre