A True Detective alkotója szerint Batman még Istent is le tudná győzni

2020. április 19.
11.6171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Nic Pizzolato neve egy életre bevésődött a nagyok közé a zseniális True Detective-vel, amely itthon A törvény nevében címen futott, ő pedig most egy igen izgalmas elképzelést vetett fel Batmanhez kapcsolódóan.

Az Instagram felületén osztotta meg, hogy Batman az egyetlen olyan karakter, akivel annak ellenére tenne szívesen egy próbát, hogy nem ő alkotta meg, valamint a Sötét Lovag az egyetlen olyan darabja a geek-kultúrának, aki bármilyen mértékben is vonzza.

Véleménye szerint Batman elvének, miszerint soha nem öl, fent kell maradnia, de nem azért, mert a gyilkolástól akár ő, akár ellenfelei rossz emberré válnak, hanem mert a karakter valódi, és az örökös ellenfél az valójában a halál - ebből fakadóan Batman igazi ellenfele a halál.

Pizzolato maga nem szívleli azt a megközelítést, hogy Batman bármilyen formában is egy megtört ember lenne, aki képtelen túllépni szülei halálán, ezáltal pedig a mentális betegeken éli ki a bosszúját. Ő úgy véli, hogy a köpenyes igazságosztó egy olyan emberről szól, aki egy tragédiát átformált minden idők legnagyobb humanitárius hadjáratává.

Bruce Wayne vagyona pedig egyáltalán nem számít, sőt mi több, ez is hozzátesz a karakterhez, lévén az égegyadta világon bármije meglehetne azzal a pénzzel, ő mégis ezt az utat választja. Végül, de nem utolsó sorban, Pizzolato azt mondja: Batman szuperképessége, hogy mindenre gondol, és mindenki közül neki van a legnagyobb akaratereje, valamint ha lenne rá elég ideje, hogy kiagyaljon egy stratégiát, akkor Istent is le tudná gyűrni.

3 hozzászólás

Ronalddo

4 éve, 6 hónapja és 6 napja

Érdekes eszmefuttatása van az arcnak. meglepett smiley

válasz erre

muki

4 éve, 6 hónapja és 6 napja

Hogy jött ide isten? meglepett smiley

válasz erre

Tommy

4 éve, 6 hónapja és 6 napja

Ez elég hülye szöveg bakker...

válasz erre