A True Detective 5. évada kapcsolódhat az előző évadhoz

2024. április 15.
23.1911
csirkee profilja, adatai
csirkee
Idén év elején debütált A törvény nevében (True Detective) című sorozat negyedik évada, melyben már két női nyomozót láthattunk a főszerepben, akik az alaszkai éjszakában igyekeztek rájönni, hogyan haltak meg a sarkvidéki kutatók, és a hírek szerint a történet kapcsolódhat majd a következő évadhoz.

A True Detective folytatására sokat kellett várni, de megérte, mert az új showrunnernek köszönhetően nagy sikert aratott a negyedik évad, és az HBO hamar be is rendelte a következőt. Ezt szintén Issa López fogja írni, aki az előző szérián is dolgozott és nemrégiben elárulta, hogy van némi esély arra, hogy Ennishez (alaszkai város a negyedik évadban) kapcsolódjon.

A True Detective eddigi évadai teljesen különböztek egymástól, bár egyik-másik részben voltak utalások, de az embernek nem kellett minden évadot megnéznie, hogy képben legyen. Issa López egyelőre semmi konkrétumot nem árult el a készülő ötödik évad kapcsán, ám valószínűleg egyik főszereplő sem fog visszatérni, mert az alkotó szeretne hű maradni az antológia szerkezetéhez, és valami mást akar felfedezni a következő részben.
4 hozzászólás

Ronalddo

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

Már most várós! mosolygó smiley

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

Hát, érdekes lenne az irány, bár tény hogy utalások eddig is voltak az évadok között.

válasz erre

CharlieFirpo

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Nagy változás lenne a sorozat életében. meglepett smiley

válasz erre

Tommy

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Ez volt eddig a legjobb évad belőle!

válasz erre