A Transformers sztárjával bővül az új Alien-film csapata

2023. március 03.
42.2491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Disney égisze alatt fejlesztik a legújabb Alien filmet, melyről korábban már kiderült, hogy Budapesten fogják forgatni, de eddig nem kaptunk semmilyen információt arról, hogy kiket láthatunk majd a projektben, most végre kiderült, hogy ki lesz a film egyik főszereplője.

A Deadline információi szerint a Transformers: Az utolsó lovag és a Dóra és az elveszett Aranyváros című filmekben látott Isabela Merced lesz az új Alien film egyik főszereplője. A jelenleg Alien: Romulus munkacímen készülő alkotásnak a rendezői székét Fede Álvarez foglalhatja el, aki már nagyon régóta rajong a franchiseért.

A cselekményről azonban még mindig semmit sem lehet tudni, de egyes pletykák szerint nem fog a franchise egyik korábbi filmjéhez sem kapcsolódni, egy újraindítás lesz inkább, ám ez sem erősítette meg senki. Ezek után már nagyon kíváncsiak vagyunk arra, hogy pontosan mivel találkozhatunk majd. A film állítólag nem fog moziba kerülni, egyenesen a Disney+ streamingen fog landolni, ahogy a Prédánál már láthattuk.
korábban már kiderült, hogy Budapesten fogják forgatni, de eddig nem kaptunk semmilyen információt arról, hogy kiket láthatunk majd a projektben, most végre kiderült, hogy ki lesz a film egyik főszereplője.'>
3 hozzászólás

Kisfaludy82

1 éve, 2 hónapja és 21 napja

Nem tudom ki ő, de végólis lényegtelen. A film legyen jó...

válasz erre

betyár

1 éve, 2 hónapja és 21 napja

Nekem nem sokat mond a neve.

válasz erre

Porthos

1 éve, 2 hónapja és 21 napja

Nem oszt nem szoroz.

válasz erre