A Top Gun: Maverick lett a Paramount eddigi legjövedelmezőbb mozifilmje

2022. július 16.
36.9051
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Tom Cruise legutóbbi filmje elképesztő rekordokat döntöget a mozikasszáknál, hiszen nem csak hetekig uralta a toplistákat világszerte, de 1,2 milliárd dolláros - 477 milliárd forintos - bevételével ez lett minden idők legnagyobb bevételét generáló filmje a Paramount stúdiónak.

A Joseph Kosinski által rendezett folytatása a nemzetközi piacon több mint 600 millió dollárt ért el, míg az észak-amerikai piacon szintén elérte a 600 millió dolláros bevételt nyolc héttel a premiert követően. Ezekkel a számokkal a Top Gun: Maverick a Paramount Pictures valaha volt legnagyobb bevételt hozó filmjévé vált világszerte, megelőzve a Transformers: Kihalás kora című filmet.

És még mindig nincs vége, hiszen a filmet továbbra is rengeteg országban vetítik a mozikban, ami a bevételek biztosan tovább fogja emelni és talán ez arra sarkallja a készítőket, hogy a jövőben egy harmadik részt is leforgassanak a filmből. Az elmúlt hetekben már volt erre utaló jelek, de hivatalosan nincs bejelentve a Top Gun 3. része és még az sem biztos, hogy Tom Cruise visszatérne szerepébe.
3 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 10 hónapja és 5 napja

El se hiszem! meglepett smiley Hogy? meglepett smiley

válasz erre

techiii

1 éve, 10 hónapja és 5 napja

Ebből a pénzből még rezsicsökkentésre is jutna röhögő smiley

válasz erre

inkognito

1 éve, 10 hónapja és 5 napja

Mi pénz bakker.

válasz erre