Advertisement

A Top Gun: Maverick lett a Paramount eddigi legjövedelmezőbb mozifilmje

2022. július 16.
36.7021
csirkee profilja, adatai
csirkee
Tom Cruise legutóbbi filmje elképesztő rekordokat döntöget a mozikasszáknál, hiszen nem csak hetekig uralta a toplistákat világszerte, de 1,2 milliárd dolláros - 477 milliárd forintos - bevételével ez lett minden idők legnagyobb bevételét generáló filmje a Paramount stúdiónak.
Advertisement

A Joseph Kosinski által rendezett folytatása a nemzetközi piacon több mint 600 millió dollárt ért el, míg az észak-amerikai piacon szintén elérte a 600 millió dolláros bevételt nyolc héttel a premiert követően. Ezekkel a számokkal a Top Gun: Maverick a Paramount Pictures valaha volt legnagyobb bevételt hozó filmjévé vált világszerte, megelőzve a Transformers: Kihalás kora című filmet.

És még mindig nincs vége, hiszen a filmet továbbra is rengeteg országban vetítik a mozikban, ami a bevételek biztosan tovább fogja emelni és talán ez arra sarkallja a készítőket, hogy a jövőben egy harmadik részt is leforgassanak a filmből. Az elmúlt hetekben már volt erre utaló jelek, de hivatalosan nincs bejelentve a Top Gun 3. része és még az sem biztos, hogy Tom Cruise visszatérne szerepébe.
Advertisement
3 hozzászólás

Mordorer

7 hónapja, 1 hete és 2 napja

El se hiszem! Hogy?

válasz erre

techiii

7 hónapja, 1 hete és 2 napja

Ebből a pénzből még rezsicsökkentésre is jutna

válasz erre

inkognito

7 hónapja, 1 hete és 2 napja

Mi pénz bakker.

válasz erre