A Top Gear utódja lett minden idők legtöbbet letorrentezett műsora

2016. december 14.
4.0591
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Még a Trónok Harca eddigi rekordját is sikerült megdöntenie a Top Gear utódjaként elindult The Grand Tour című autós műsornak, amely november 18-án indult, és a világ legtöbbször letorrentezett műsorává lépett elő.

A 160 millió fontos - tehát szintén rekord közeli - költségvetésből készült sorozat bemutatkozó részét ugyanis 7,9 millió alkalommal töltötték le illegálisan, ami messze túlhaladja az eddigi csúcstartónak számító Trónok Harca egyes epizódjait.

Sőt mi több, az eredeti Top Gear gárdájával készült autós műsor eddig befutott további két része is elképesztő sikernek örvendett a torrentezők körében, így a másodikat közel 6,5 millióan, a harmadikat pedig több mint 4,5 millióan töltötték már le.

A nagy torrentes érdeklődés hátterében nagy valószínűséggel nemcsak a műsor sikere állhat, hanem az is, hogy kizárólag az Amazon Video szolgáltatás részeként tekinthető meg, ami nagyon sok országban egyelőre tabunak számít.

A letöltőknek egyébiránt közel 14 százaléka brit állampolgár volt, és csak ők több mint 3 millió font, avagy több mint 1 milliárd forintnak megfelelő veszteséget hoztak az Amazonnak.
3 hozzászólás

muki

7 éve, 11 hónapja

Ilyen műsort ennyire elszeparáltan tenni elérhetővé... Amazon video... Nem is hallottam róla még... wtf smiley

válasz erre

TEchie

7 éve, 11 hónapja és 1 napja

Megtalálja az utat a nézőkhöz a sorozat! röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 11 hónapja és 1 napja

Ha egy sorozat vagy bármi más ami nem elérhető az adott országban, helyen, régióban, akkor ez így szokott lenni. Máshogy nem tud. Sajnos.

válasz erre