A Tinder június 30-ig elhagyja Oroszországot

2023. május 02.
26.1451
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Tinder tulajdonosa, a Match Group egy hétfőn közzétett friss jelentésben árulta el, hogy idén június 30-ig elhagyja szolgáltatásával az orosz piacot, az emberi jogok védelmének szükségességére hivatkozva, ezzel együtt pedig több más társkereső cég is kivonul, amit a vállalat birtokol.
 

Amikor 2022. február végén Oroszország megtámadta Ukrajnát több nagy vállalat is bejelentette, hogy befejezi tevékenységét az országban. A Spotify, a Netflix mind-mind olyan cég, akik első között hagyták el a hatalmasnak számító orosz piacot és most úgy tűnik a népszerű társkereső oldalak is otthagyják az országot.

A Match Group nem csak a Tinder tulajdonosa, de hozzájuk tartozik a Hinge és a PlentyOfFish nevű alkalmazások is. A vállalat döntését az emberi jogok védelme érdekében tette, miután a Nemzetközi Büntetőbíróság március 17-én elfogatóparancsot adott ki Vlagyimir Putyin orosz elnök ellen, amelyben olyan háborús bűntettel vádolják, mint például több száz gyermek illegális kitoloncolása Ukrajnából.
jelentésben árulta el, hogy idén június 30-ig elhagyja szolgáltatásával az orosz piacot, az emberi jogok védelmének szükségességére hivatkozva, ezzel együtt pedig több más társkereső cég is kivonul, amit a vállalat birtokol.'>
3 hozzászólás

Porthos

10 hónapja, 3 hete és 3 napja

Biztos beleroppannak. röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

10 hónapja, 3 hete és 4 napja

Nem veszik észre egyébként hogy a ruszkikat nem igazán hatja meg egyik "szankció" sem...? meglepett smiley

válasz erre

petrovicsz

10 hónapja, 3 hete és 4 napja

Pikkpak csinálnak majd maguknak (ha még nincs) egy saját appot és röhögnek az egészen.

válasz erre