A TikTok új funkciójával látható, hogy ki nézte meg a felhasználók profilját

2022. május 23.
50.4391
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
cuckoo profilja, adatai
cuckoo
A közösségi média felület számos újítást szeretne a közeljövőben is bevezetni, de a nagyobb volumenű átalakulások mellett természetesen vannak és lesznek is még kisebb projektek - ilyen a mostani is, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználók megfigyeljék, ki nézi őket.

A TikTok mostantól felfedi azokat a személyeket, akik rákattintanak a egy felhasználói profilra és ezáltal vissza lehet nézni azokat, akik érdeklődést mutatnak, legyen szó bármilyen okról. Az alkalmazásban a profil fülnél kell nézelődni, majd a jobb felső sarokban egy szem formájú ikonra kattintva meg lehet nézni azokat a felhasználókat, akik rákattintottak vagy végignéztek néhány posztot.

A funkció azért is igazán jó, mert lehet nagyjából egy képe a felhasználóknak, hogy milyen típusú embereket érdekel a tartalma. Üzleti profilnál pedig kifejezetten előnyös, hiszen ez alapján ki lehet egészíteni a személyes profilt és visszaigazolás kapható, sokkal gyorsabban, mint a különféle statisztikák vagy kérdőívek alapján. A lényeg, hogy innentől szinte semmi sem marad titokban az emberek kilétét illetően!
2 hozzászólás

techiii

2 éve, 3 napja

Ez aztán a fícsőr.

válasz erre

Levi87

2 éve, 3 napja

Nesze neked privát szféra. röhögő smiley

válasz erre