A TikTok már teszteli a teljes képernyős, vízszintes videókat

2022. december 14.
54.2321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A népszerű videómegosztó platform a jelek szerint még nagyobb vetélytársa szeretne lenni a YouTube-nak, ugyanis a legfrissebb beszámolók szerint a közösségi média elkezdte tesztelni a teljes képernyős, vízszintes videókat, hogy még jobb élményt nyújtson felhasználóinak.

A TikTok-nak jelenleg havi több mint 1 milliárd aktív felhasználója van világszerte, ami elképesztően magas szám, ám a vállalat ennek ellenére nem ül a babérjain, inkább próbál még több új funkcióval növelni a felhasználói élményt. Ennek érdekében most néhány felhasználó bevonásával tesztelik a teljes képernyős videók lejátszását - számolt be minderről a TechCrunch.

A tesztben részt vevő felhasználók egy gombot fognak látni a hírfolyamukban a négyzet alakú vagy téglalap alakú videókon. Ha ezt a gombot megnyomja, a videó vízszintesen kinyílik, és elfoglalja a teljes képernyőt. A TikTok célja, hogy azoknak a felhasználóknak is kedvezzenek, akik inkább a YouTube formátumát kedvelik jobban.
4 hozzászólás

Porthos

1 éve, 5 hónapja és 15 napja

Ez mobilon lett álló képpel népszerű és nem véletlenül, ez az "egyedisége", ettől más a fiataloknak mint mondjuk a Youtube. Szerintem elhibázott a gondolat, bár engem egyáltalán nem érint.

válasz erre

techiii

1 éve, 5 hónapja és 16 napja

Ezzel még nem lesznek olyanok mint a YouTube.

válasz erre

zender

1 éve, 5 hónapja és 16 napja

Nekem oly mindegy, így sem úgy sem követem. mosolygó smiley

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 5 hónapja és 16 napja

Na fene, mi lesz így az ikonikus TikTok megjelenéssel? meglepett smiley

válasz erre