A TikTok már a keresésekben is elhelyezi reklámjait

2023. augusztus 23.
22.5301
csirkee profilja, adatai
csirkee
Mint minden közösségi média platform, úgy a TikTok is a hirdetésekből igyekszik talpon maradni, melyekből már egyre több van és hamarosan még több lesz, ugyanis a legfrissebb hírek szerint már a keresésekben is meg fognak jelenni a reklámok.

A kínai vállalat legújabb blogbejegyzésében árulta el, hogy új hirdetés felületet fog kínálni partnereinek, ugyanis a jövőben már a keresések között is fel fognak bukkanni a reklámok. A TikTok szerint az új lehetőség nagyszerű felület lehet a márkáknak, hogy új ügyfeleket érjenek el és kapcsolatba léphessenek velük. Egy 2021-es felmérés szerint a TikTok-felhasználók 58%-a fedez fel új márkákat és termékeket a platformon, 1,5-szer többet, mint más felületeken.

A hirdetések állítólag relevánsok lesznek, így nem kell amiatt bosszankodnia a felhasználóknak, hogy olyan ajánlást fog látni, ami nem is érdekli őt - bár erre valószínűleg kicsit az esély. A funkció egyébként már elérhető a hirdetők számára automatikusan, így nemsokára tényleg találkozhatunk reklámokkal a TikTok keresőjében.
4 hozzászólás

Porthos

3 hónapja, 3 hete és 1 napja

Eddig sem vonzott a platform..

válasz erre

petrovicsz

3 hónapja, 3 hete és 2 napja

Edig sem vonzott, most meg már taszít.

válasz erre

TEchie

3 hónapja, 3 hete és 2 napja

Tulajdonképpen érthető és megérthető, csak ne vigyék túlzásba...

válasz erre

Kisfaludy82

3 hónapja, 3 hete és 2 napja

Na mire rávenném magam hogy telepítem, addigra telibasszák kéretlen tartalommal. Akkor továbbra sem kerül a telefonomra.

válasz erre