A TikTok elárulta: napi 150 millió aktív felhasználója van az Egyesült Államokban

2023. március 22.
34.4791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Egyre nagyobb a nyomás a népszerű videómegosztó közösségi oldalon, hiszen egyre nagyobb fenyegetést jelent az a tény, hogy a vállalatot kitilthatják az amerikai piacról, emiatt a cég vezetője hamarosan az Energiaügyi és Kereskedelmi Bizottság előtt fog tanúskodni, de addig is felfedték számaikat.

A TikTok a világ egyik legnépszerűbb közösségi oldala, ahol több millióan osztanak meg rövid videókat. Ám, mint azt sokan tudják, az alkalmazás a kínai székhelyű ByteDance vállalat tulajdonában áll, akik szoros kapcsolatot ápolnak a kínai kormánnyal. Emiatt az amerikai kormány már több helyről is kitiltotta az appot, most pedig arra készülnek, hogy teljesen kitiltsák a piacról.

Természetesen a TikTok mindent megtesz annak érdekében, hogy a tiltás ne valósuljon meg, emiatt nyilvánosságra hozták, hogy jelenleg napi 150 millió aktív felhasználója van az USA-ban - becslések szerint az Egyesült Államok lakossága 331 millió -, 2020-ban csupán 100 millió volt ez a szám. 2023-ban világszerte több mint 1,5 milliárd felhasználóval rendelkezik a platform.
4 hozzászólás

petrovicsz

1 éve, 2 hónapja

Brutálisan nagy piac, nem csoda hogy szorongatja őket az USA. Böki a csőrüket.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 2 hónapja

Durván tolják az amcsik. meglepett smiley

válasz erre

Porthos

1 éve, 2 hónapja

Ijjjjjj. meglepett smiley

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 2 hónapja és 1 napja

Uhhhh az nagyon durva! meglepett smiley

válasz erre