A TikTok elárulta: napi 150 millió aktív felhasználója van az Egyesült Államokban

2023. március 22.
34.4521
csirkee profilja, adatai
csirkee
Egyre nagyobb a nyomás a népszerű videómegosztó közösségi oldalon, hiszen egyre nagyobb fenyegetést jelent az a tény, hogy a vállalatot kitilthatják az amerikai piacról, emiatt a cég vezetője hamarosan az Energiaügyi és Kereskedelmi Bizottság előtt fog tanúskodni, de addig is felfedték számaikat.

A TikTok a világ egyik legnépszerűbb közösségi oldala, ahol több millióan osztanak meg rövid videókat. Ám, mint azt sokan tudják, az alkalmazás a kínai székhelyű ByteDance vállalat tulajdonában áll, akik szoros kapcsolatot ápolnak a kínai kormánnyal. Emiatt az amerikai kormány már több helyről is kitiltotta az appot, most pedig arra készülnek, hogy teljesen kitiltsák a piacról.

Természetesen a TikTok mindent megtesz annak érdekében, hogy a tiltás ne valósuljon meg, emiatt nyilvánosságra hozták, hogy jelenleg napi 150 millió aktív felhasználója van az USA-ban - becslések szerint az Egyesült Államok lakossága 331 millió -, 2020-ban csupán 100 millió volt ez a szám. 2023-ban világszerte több mint 1,5 milliárd felhasználóval rendelkezik a platform.
4 hozzászólás

petrovicsz

2 hónapja, 2 hete és 1 napja

Brutálisan nagy piac, nem csoda hogy szorongatja őket az USA. Böki a csőrüket.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 2 hete és 2 napja

Durván tolják az amcsik.

válasz erre

Porthos

2 hónapja, 2 hete és 2 napja

Ijjjjjj.

válasz erre

CharlieFirpo

2 hónapja, 2 hete és 2 napja

Uhhhh az nagyon durva!

válasz erre