A The Last of Us showrunner már dolgozik is a második évadon

2023. szeptember 27.
11.4251
csirkee profilja, adatai
csirkee
Most, hogy végre sikerült közel öt hónap sztrájk után megegyezésre jutnia a forgatókönyvírók céhének és a stúdióknak, elkezdődhet ismét a munka, a népszerű HBO Max sorozat showrunnere meg is erősítette, hogy a sztrájk végeztével azonnal elkezd dolgozni a második évadon.

A Hollywoodban zajló sztrájkok nem tettek jót a filmiparnak, hiszen rengeteg film és sorozat munkálatai álltak le jó időre és bár a forgatókönyvíróknak sikerült megegyezésre jutni, a színészek szakszervezete továbbra is sztrájkol. Emiatt olyan filmek, mint például a Deadpool 3 forgatásai továbbra sem zajlanak, de a The Last of Us második évadának munkálatai végre elkezdődhetnek.

Craig Mazin elárulta, hogy nem vesztegeti az idejét, a sztrájk végeztével azonnal munkába is áll, hogy befejeződjön a The Last of Us következő évadának a forgatókönyve. Szerencsére a sztrájk kezdete előtt kellően fel tudta térképezni a videojátékot, ami alapján megírja az epizódokat. A széria forgatásai eredetileg idén év végén kezdődtek volna, de a sztrájk miatt ez el lett tolva, emiatt veszélybe került a 2025-ös megjelenés.
3 hozzászólás

Porthos

2 hónapja, 2 hete és 3 napja

Nem is volt ez kérdéses...

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 2 hete és 4 napja

Nekem az első nem igazán jött be, szóval nem annyira vagyok rágyógyulva...

válasz erre

Kisfaludy82

2 hónapja, 2 hete és 4 napja

Várható volt.

válasz erre