A The Last of Us alkotói egy potenciális spinoffról beszéltek

2023. augusztus 24.
22.1301
csirkee profilja, adatai
csirkee
A The Last of Us volt az idei év egyik legjobban várt sorozata, mely év elején debütált az HBO Max műsorán és hamar a listák élére került, a közönségnek nagyon bejött a videojáték adaptáció, aminek folytatására várunk, ám időközben felmerült több spinoff ötlet, melyről az alkotók meséltek.

A sorozat sikerét követően a stúdió hamar berendelte a második évadot, ám az alkotókban, Craig Mazin showrunnerben és Neil Druckmann társ-alkotóban a The Last of Us univerzumának bővítése különféle spinoffokkal és más történetek bemutatásával. A The Wrap magazinnak adott friss interjúban Mazin olyan lehetséges előzményekről beszélt, mint például a Bill és Frank közötti kapcsolat feltárása.

De ott van még Kathleen forradalmi vezetővé való átalakulása is, valamint Marlene és Anna (Ellie édesanyja) kapcsolata, melyből nagyon keveset láthattunk a 9. epizódban. Az alkotók nyitottak arra, hogy a jövőben tovább bővüljön a The Last of Us univerzuma, ám ehhez nyilván szükség lesz a jogokra, valamint a stúdió támogatására is.
3 hozzászólás

techiii

3 hónapja, 2 hete és 4 napja

Ebből is mi lesz?

válasz erre

Kisfaludy82

3 hónapja, 2 hete és 4 napja

Micsoda magabiztosság ez kérem.

válasz erre

inkognito

3 hónapja, 2 hete és 4 napja

Ebből is mi lesz?!

válasz erre