A tervezettnél drágább lesz a Tesla Cybertruckja

2022. augusztus 06.
20.6451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A vállalat éves részvényesi gyűlésén Elon Musk vezérigazgató arról beszélt, hogy sajnos vannak rossz hírei a 2019-ben bemutatott Cybertruck járművel kapcsolatban, ugyanis nem fogják tudni 39 900 dolláros áron adni, ami sokak számára volt vonzó.

Továbbra sem tudni, hogy pontosan mikor kezdi el gyártani a Tesla futurisztikus pick-up autóját, amit már évek óta tologatnak, a legutóbbi információk szerint 2023-ban végre megindulhat a gyártás, ám lesznek változások. Elon szerint a megnövekedett alapanyagárak és az infláció miatt egészen biztosan drágábban juthatnak majd az autóhoz a vásárlók, de pontos árat nem mondott.

Mindezek ellenére a vezérigazgató "pokolian jónak" nevezte az érkező pick-upot, és azt is megerősítette, hogy a specifikációkban is lesznek változások, de erről sem beszélt bővebben a gyűlésen. Az előrejelzések szerint már 1,5 millió foglalás érkezett a különleges autóra, ugyanis 99 dollárba került mindösszesen a foglalás, így nem is meglepő, ám azok után, hogy emelik az árat, kíváncsiak vagyunk, hogy mennyien kérik végül vissza a pénzüket.
5 hozzászólás

Porthos

1 éve, 2 hónapja és 19 napja

Nahát.

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 2 hónapja és 20 napja

Gondolom nem csak mifelénk duplázódott mindennek az ára..

válasz erre

TEchie

1 éve, 2 hónapja és 20 napja

Chiphiány.

válasz erre

techiii

1 éve, 2 hónapja és 20 napja

Na igen, ez azért várható volt. Annyi ideig húzták a gyártást is.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 2 hónapja és 20 napja

Valaki, BÁRKI meglepődött?

válasz erre