A tavalyi kényszerpihenő után 2021-ben ismét Vienna Comic Con, elindult a jegyértékesítés!

2021. június 17.
28.0611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
2020 mindent elsöpört, a múlt év nem szólt másról, mint a koronavírusról és annak negatív hozadékairól, viszont idén újraéled minden, így a tavaly elmaradt Vienna Comic Con is megrendezésre kerül, természetesen a megszokott bécsi helyszínen.

A vendégek listája nyilván részben a tavalyra beharangozott nevekből áll majd, de új arcok is felkerültek a felsorolásba. Az örök harcos Hegylakó, azaz Christopher Lambert lesz az egyik húzónév az idei shown, de itt lesz a képregények rosszfiúja, a Marvel Comics egyik legjobb írója, azaz Donny Cates is, akinek a nevéhez nem kisebb címek köthetők, mint a Venom, a Doctor Strange, vagy a Thor, de Thanos is gonoszkodott már a kezei között.

De itt lesz Kai Meyer is, akinek neve már régóta szerepel a fantasy legendák körében, évtizedek óta ő a műfaj egyik legnépszerűbb szerzője Németországban. Az 1994-es The Ghost-Seer-rel vált ismertté, később a "Merle" trilógia jelentette számára az első nemzetközi sikert. Mostanra több mint 60 regénye jelent és nemzetközi sikereinek legjobb igazolása, hogy több mint 30 nyelvre fordították már le őket.

Christopher Lambert is tiszteletét teszi az idei VIECC rendezvényen

Christopher Lambert is tiszteletét teszi az idei VIECC rendezvényen


A teljes felhozatal természetesen még bőven várat magára, de bátran állíthatjuk, 2021-ben ismét illusztris vendég-listával büszkélkedhet majd a rendezvény. A nemzetközi színészek és alkotók mellett természetesen, mint minden évben most is jelentős szerepet kap a gaming és a cosplay, hiszen ez a geek rendezvény alfája és omegája.

A műfaj jeles képviselője Faerie Blossom, aki social felületein több mint 400 000 követővel a német cosplay-szcéna egyik legnagyobb alakja. Legismertebb megformálásai többek között Harley Quinn, és Bloom a Winxből.

A szerkesztőség által ismét nagyon várt VIECC idén november 20-21-én kerül megrendezésre a szokásos bécsi helyszínen. Az early bird jegyértékesítés már megkezdődött, június 15. és 27. között 50% kedvezménnyel lehet vásárolni a VIECC 2021-re jegyet a www.viecc.com/tickets oldalon.
5 hozzászólás

CharlieFirpo

3 éve, 4 hónapja és 9 napja

Bírom ezt a rendezvényt. Idén is lesz jegy sorsolás? mosolygó smiley

válasz erre

Mordorer

3 éve, 4 hónapja és 9 napja

Remélem idén is kijutok! mosolygó smiley

válasz erre

Porthos

3 éve, 4 hónapja és 9 napja

Na ezt nem hagyom ki! mosolygó smiley Végre!

válasz erre

Fikarc

3 éve, 4 hónapja és 9 napja

Remélem eljutok, nem tesz keresztbe ez a rohadt vírus megint.

válasz erre

Kisfaludy82

3 éve, 4 hónapja és 9 napja

Reméljük, idén nem söpri el egy újabb hullám vagy valami.

válasz erre