A Stranger Things sztárja szerint rendkívül izgalmas lesz a sorozat befejezése

2024. április 08.
25.1081
csirkee profilja, adatai
csirkee
A rajongók már tűkön ülve várják, hogy Matt és Ross Duffer alkotók végre elhozzák kedvenc sorozatuk, a Stranger Things utolsó évadát, melyben minden rejtélyre fény derül, ám egyelőre keveset lehet tudni az alkotásról, de a Robint alakító színésznő, Maya Hawke elárult néhány információt.

Jelenleg is zajlik a Stranger Things ötödik és egyben befejező évadának a forgatási munkálatai, melyek nagyon sokat késtek a tavalyi hollywoodi sztrájkok miatt. A Duffer testvérek csak néhány információ morzsát árultak el a befejezés kapcsán, igyekeznek minden fontos dolgot titokban tartani. Maya Hawke azonban nemrégiben interjút adott legújabb filmje kapcsán a Collidernek, akik a sorozatról is kérdezték.

A színésznő elárulta, hogy még nem olvasta el a teljes forgatókönyvet, így semmit nem tud az utolsó két epizódról, de annyit elmondott, hogy "rendkívül izgalmas" lesz a befejezés.

Tudom, mi történik előtte, és ez rendkívül izgalmas. Mindig csodálatos, amikor egy világ talánya felépül, kezd megoldódni és a kérdésekre választ kapunk. Azt hiszem, elképesztően csodálatos volt számomra, és úgy hiszem, a közönség is ezt fogja érezni. Igazán érzelmes dolog volt az utolsó évadban forgatni, szóval izgatott vagyok miatta.

A Stranger Things ötödik évadában egészen biztosan lesz időugrás, erről egy kép is árulkodik, melyet nemrégiben maguk a Duffer fivérek osztottak meg közösségi oldalukon. Ám egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor fog debütálni a széria, de remélhetőleg 2025-ben visszatérhetünk az indianai Hawkinsba.

2 hozzászólás

CharlieFirpo

2 hónapja, 3 hete

Őszintén meglepődtem volna ha bármi mást mond. röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

2 hónapja, 3 hete

Mi mást mondana... röhögő smiley

válasz erre