A SpaceX elhagyja a YouTube-ot, miután Facebook-ról már lelépett

2023. szeptember 06.
19.2031
csirkee profilja, adatai
csirkee
A SpaceX a közelmúltban törölte Facebook oldalát, a Tesla-hoz hasonlóan, ugyanis Elon Musk vállalatait a jövőben már csak az X-en (Twitteren) szeretné látni, éppen emiatt hagyja ott a YouTube-ot is az űrvállalat, élő közvetítéseket a milliárdos üzletember közösségi oldalán lehet majd látni.

A legutóbbi SpaceX indítást a hétvégén nem közvetítették a YouTube-on, annak ellenére, hogy a két korábbi indítást több mint 100 000-en nézték meg a Google tulajdonában lévő platformon. Ehelyett kizárólag az X-en jelent meg, ahol valamivel több mint 200 000 megtekintést kapott. Az eredeti tervek szerint a SpaceX hivatalos YouTube-oldalán is streamelték volna az eseményt, ám végül ezt csendben törölték.

Az űrvállalat legutóbbi Crew-6 misszióját azonban tudósították a YouTube-on, de csak a NASA hivatalos csatornáján keresztül, mivel az amerikai űrügynökség is részt vett a küldetésben. Elon Musk nem titkolt célja, hogy minél több felhasználót csábítson az X-re, ami rengeteg új funkciót fog kapni a jövőben, hamarosan például érkeznek a hang- és videohívások.
3 hozzászólás

Kisfaludy82

11 hónapja, 1 hete és 4 napja

Hát ez a twit.... izé X erre nem alkalmas szerintem.

válasz erre

Porthos

11 hónapja, 1 hete és 4 napja

Nagyon hülye ez a Musk...

válasz erre

CharlieFirpo

11 hónapja, 1 hete és 5 napja

Hát az úgy érdekes lesz. meglepett smiley

válasz erre