A Sony új Xperia 5 V okostelefonja 52 megapixeles érzékelővel érkezik

2023. szeptember 01.
4.5821
csirkee profilja, adatai
csirkee
Még nyáron erősítette meg a japán gyártó, hogy továbbra is szeretne a mobilpiacon maradni és újabb okostelefonokat bemutatni, melyek közül most meg is érkezett a legfrissebb, az Xperia 5 V, mely egy 52 megapixeles érzékelővel és Snapdragon 8 Gen 2 processzorral érkezik.

A napokban nyitotta meg kapuit a berlini IFA 2023 technológiai kiállítás, ahol több okostelefongyártó is bemutatja új zászlóshajóit, köztük a Sony is, akik az Xperia 5 V készüléküket jelentették be. Az új kütyü eggyel kevesebb kamerával, valamint valamivel alacsonyabb árcédulával fog megjelenni, mint az Xperia 5 IV. A telefon 52 megapixeles Exmor T 1/1,35 hüvelykes érzékelőt kapott, amivel gyenge fényviszonyok között is profi fotót lehet lőni.

Emellett a Sony továbbfejlesztette a mesterséges intelligencia által működtetett bokeh módot. A hátlapon továbbá egy ultraszéles látószögű 12 MP-es, 1/2,5 hüvelykes szenzoros kamera is található. A kijelző továbbra is 6,1"-os, 120 Hz-es OLED panel, míg a borítás alatt a Snapdragon 8 Gen 2 processzora található, valamint egy 5000 mAh-s akkumulátor.

A Sony Xperia 5 V szeptember végén fog megjelenni 999 eurós kezdő áron (körülbelül 383 000 forint).

Nézd nagyban ezt a videót!szeretne a mobilpiacon maradni és újabb okostelefonokat bemutatni, melyek közül most meg is érkezett a legfrissebb, az Xperia 5 V, mely egy 52 megapixeles érzékelővel és Snapdragon 8 Gen 2 processzorral érkezik.'>
2 hozzászólás

Kisfaludy82

9 hónapja, 1 hete és 6 napja

Kár hogy a Sony megbízhatatlan telefonokat gyárt, legalábbis nekem három volt, mindhárom kampec egy éven belül. röhögő smiley Se azelőtt se azután soha nem volt ilyen megbízhatatlan telefonom.

válasz erre

betyár

9 hónapja, 1 hete és 6 napja

Kamerára nagy hangsúlyt fektettek.

válasz erre