A Shazam! rendezőjét meglepték a negatív kritikák

2023. március 21.
35.3521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A múlt héten került bemutatásra a DCU legújabb filmje, a Shazam! második része, melyben ismét visszatért Billy Batson és családja, akik most igazi istenekkel vették fel a küzdelmet, ami sokaknak nem igazán jött be, a rossz kritikákon pedig igencsak meglepődött a rendező.

A 2019-ben bemutatott első Shazam! filmet David F. Sandberg rendezte, akit a stúdió visszahívott a folytatásra is, amit eredetileg 2022. decemberében mutattak volna be, de a Warner Bros. végül az Avatar miatt úgy döntött, hogy kicsit később adja ki a filmet. Ez a csúszás sem segített azon, hogy a nyitóhétvégén óriásit bukott a film.

Sandberg Twitteren reagált a film kritikai pontszámaira, elmondása szerint meglepődött a negatív bírálatokon, szerinte jó filmet csinált. Emiatt a Shazam! Az istenek haragja lett az eddigi legrosszabb filmje a kritikák alapján, de az egyik legjobb a Rotten Tomatoeson adott közönség pontszámai alapján. Érdemes megjegyezni, hogy még csak 1000+ rajongói értékelés érkezett a filmre, ami nagyon csekély szám.

4 hozzászólás

betyár

1 éve, 2 hónapja és 2 napja

Nyilván az ő filmje, jónak látja.

válasz erre

Porthos

1 éve, 2 hónapja és 2 napja

Az előző rész kritikáit nem olvasta? röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 2 hónapja és 3 napja

A kis naiv. röhögő smiley

válasz erre

Levi87

1 éve, 2 hónapja és 3 napja

Hát akkor nagyon nincs önkritikája. röhögő smiley

válasz erre