A Shazam egyik gonosztevője is fel fog tűnni a Pingvin sorozatban

2024. május 13.
15.2651
csirkee profilja, adatai
csirkee
Idén ősszel fog debütálni a Max-en a Matt Reeves által készített Pingvin sorozat, melyben ismét Colin Farrell fogja alakítani Oswald Cobblepotot, Batman egyik ellenségét, és a hírek szerint az alkotásban fel fog tűnni a Shazam egyik gonosztevője is.

A 2022-ben bemutatott The Batman film folytatása készül, de közben hamarosan debütálni fog az első előzménysorozat, ami Pingvinre fog fókuszálni, méghozzá a film cselekményeit követő időszakra. A sorozatból már láthattunk ízelítőt és Colin Farrell szerint nagyon erőszakos lesz a széria. A legfrissebb pletyka szerint pedig egy DCEU-ból ismert gonosztevő is fel fog benne tűnni.

Mark Strong színész a 2019-es Shazam! filmben tűnt fel Doctor Silvana szerepében, aki megpróbálta legyőzni a varázslókat. A színészt Giacomo Farci képezte ki a Pingvin-hez, ezt ő maga erősítette meg egy Instagram posztban. Mindez azt jelenti, hogy egy ismerős arcot is láthatunk majd a sorozatban, aminek egyelőre még mindig nem ismerjük a premierdátumát. A hírt egyébként sem a Warner Bros., sem Matt Reeves nem erősítette meg.

3 hozzászólás

inkognito

2 hónapja, 2 hete és 1 napja

Na ő nagyon jó volt.

válasz erre

Fikarc

2 hónapja, 2 hete és 1 napja

Ez a sorozat valahogy nem vonz...

válasz erre

Kisfaludy82

2 hónapja, 2 hete és 1 napja

Bírom az arcot!

válasz erre