A Shang-Chi sztárja szerint még mindig készül a folytatás

2024. április 17.
23.0351
csirkee profilja, adatai
csirkee
2021-ben került bemutatásra a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája című Marvel film, melyben egy új szereplőt ismerhettünk meg, és a jelek szerint a háttérben már készül a folytatás, erről a film főszereplője nyugtatott meg egy rajongók a közösségi oldalán.

A filmre sokat kellett várni, mert a COVID-járvány miatt többször is el kellett halasztani a film bemutatóját, de végül 2021-ben megjelent és a rajongók vegyesen fogadták az újabb Marvel karaktert, akinek az első filmjében fény derült az eredettörténetére. A Shang-Chi-ben feltűnt Bruce Banner és Wong is. A főszereplőt Simu Liu alakította, aki a tavalyi Barbie filmben is feltűnt, mint Ken baba.

A színész a Threads-en elárulta egy rajongójának, hogy a Shang-Chi folytatása meg fog történni, de egyelőre nem ez a projekt a prioritás a Marvelnél. A stúdió az elmúlt időszak sok kritikát kapott a filmjei és a sorozatai miatt, ezért nagyon behúzták a féket, és csak a fontosabb projektekre fókuszálnak, emiatt háttérbe szorultak az olyan alkotások, mint például a Shang-Chi 2, de talán a jövőben el fog készülni.
2 hozzászólás

Ronalddo

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Jöhet, várom szeretettel. mosolygó smiley

válasz erre

petrovicsz

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Zsír , nálam várós!

válasz erre