A Samsung szerint az Apple egy összecsukható érintőképernyős MacBookon dolgozik

2023. július 21.
17.0711
csirkee profilja, adatai
csirkee
A legfrissebb pletykák szerint a dél-koreai techvállalat úgy tudja, hogy az Apple egy 20 hüvelykes, összecsukható érintőképernyős MacBook-on dolgozik a háttérben, ami a jövő laptopja lehet, minderről egy házon belül tartott rendezvényen beszélt a vállalat egyik munkatársa.

Már nem először pletykálnak az Apple-ről, miszerint olyan laptopot készül gyártani, mely teljes egészében egy hajlítható érintőképernyő, hasonló ahhoz, mint amilyet korábban egyébként már az ASUS is bemutatott a Zenbook 17 Fold ként. Amint arról a Patently Apple beszámolt, a Szöulban tartott SID Review-n megerősítették, hogy az Apple a Samsunggal és az LG Display vállalattal együttműködve fejleszti ezt az összecsukható IT-termékprojektet.

A hírek szerint leghamarabb 2026-ban láthatunk egy ilyen készüléket, ám ezek egyelőre csak iparági pletykák. Baek Sueng-in, a Samsung ügyvezető igazgatója arról is beszélt a rendezvényen, hogy az Applenek nagyon magas elvárásai vannak a kijelző kapcsán, ami miatt a Samsungnak sokat kell még fejlesztenie. Dolgoznia kell többek között a belső képernyő gyűrődésének megszüntetésén, valamint a készülék rugalmasságából adódó megbízhatósági problémák javításán.
4 hozzászólás

Kisfaludy82

5 hónapja, 1 napja

Meglepődnék ha így lenne, de nyilván lehet valami alapja hiszen a Samsung gyártja nekik a paneleket. De simán lehet hogy csak megtévesztés.

válasz erre

Porthos

5 hónapja, 1 napja

Érdekes lenne, de nekem nem hiányzik.

válasz erre

Fikarc

5 hónapja, 2 napja

Időről időre felreppennek ezek a hírek, de még nem láttunk semmit. Apple nem szokta ezeket elkapkodni és mondjuk nem is nagyon szokott ebbe az irányba menni, hisz a sima érintőképernyőt sem erőlteti laptopban...

válasz erre

betyár

5 hónapja, 2 napja

Nem tudom ezen hogy tudnék dolgozni. Nekem kell a fizikai billentyűzet.

válasz erre