A Samsung köszönetet mondott azoknak, akik a robbanós Note 7 után is hűek maradtak a márkához

2017. augusztus 31.
4.1311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A Samsung mobilos részlege a minap egy videóval lepte meg azokat a felhasználókat, akiket még az sem rettentett el a dél-koreai gyártó által készített okostelefonoktól, hogy a Galaxy Note 7 átvitt értelemben lett kirobbanó siker.
 

Csak nekik, avagy a lojális felhasználóknak köszönhető ugyanis, hogy egy ilyen eset után a Samsung meg tudott maradni, és miközben máris sikerre vitte a Galaxy S8-at, a háttérben már felsorakoztatta a Galaxy Note 8-at is, ami az első jelek alapján szintén komoly sikervárományos.

A videó egyébként eredetileg a Samsung Galaxy Note 8 hivatalos bemutatóján került először levetítésre, de a gyártó most feltette a világhálóra, hogy mindenkihez eljusson az üzenetük és a hálájuk, hogy vásárlóik a történtek ellenére is kitartottak mellettük.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Harder

6 éve, 9 hónapja és 16 napja

Vicces vidi.

válasz erre

CharlieFirpo

6 éve, 9 hónapja és 16 napja

Hálásak is lehetnek

válasz erre

rDAVE

6 éve, 9 hónapja és 16 napja

Jaj de kis cukik és érzelgősek. A Samsung nem roppant bele és jól fogy még mindig a telefonjuk, de mégis már a második bocsmá&köszmá reklámvideót készítik. A nagy cégek többsége csak kiadna egy bocsánatkérő szöveget, majd úgy csinálna, mintha nem történt volna semmi. Saját hibájuk volt, de akkor is példaértékű a hozzáállásuk (még ha saját érdek is ).

válasz erre