A SAG Awardson is tarolt az Oppenheimer

2024. február 25.
22.5211
csirkee profilja, adatai
csirkee
Tegnap este került megrendezésre a SAG Awards, avagy a színészek céhe díjátadó gálája, amit a szakma csak Oscar-indikátornak nevez, ahol ismét az Oppenheimer örülhetett a legjobban, hiszen több díjat is hazavihetett, sorozatok terén A mackó tarolt.

Már csak alig két hét van hátra a filmes szakma legjelentősebb díjátadójáig, az Oscar-gáláig, ahol nagy valószínűséggel Christopher Nolan filmje lesz a legnagyobb nyertes, hiszen az Oppenheimer sorra nyeri a díjakat. Legutóbb a SAG Awardson vihette el a Legjobb szereposztásért, a Legjobb férfi főszereplőért és a Legjobb férfi mellékszereplőért járó elismeréseket.

Lily Gladstone, a Megfojtott virágok színésznője is örülhetett, aki a Legjobb női főszereplő díját kapta, amivel esélyes lehet egy Oscar-díjra is, ha pedig összejön, akkor történelmet fog írni indián származása miatt. A televíziós fronton a Disney+ népszerű sorozata, A mackó kapta a legtöbb díjat, de Pedro Pascal is örülhetett, aki a The Last of Us sorozatban nyújtott alakításáért kapott elismerést.
3 hozzászólás

Porthos

1 hónapja, 3 hete és 3 napja

Nahát.

válasz erre

CharlieFirpo

1 hónapja, 3 hete és 4 napja

Nem meglepő.

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 3 hete és 4 napja

Papírforma.

válasz erre