A Russo testvérek megtalálták a tökéletes James Bondot

2022. július 28.
30.0601
csirkee profilja, adatai
csirkee
Amióta Daniel Craig befejezte a 007-es ügynök karakterét mindenki azt találgatja, hogy ki lesz a következő James Bond, már több híresség neve is felmerült, most éppen a Russo-fivérek árulták el jelöltjüket, aki nem más, mint a Bridgerton család sztárja.
 

Az elmúlt időszakban felmerült már Jame Bond karakterére Idris Elba, Henry Cavill és Tom Hardy neve is, de a készítők egyelőre nem árulták el, hogy ki lesz a következő ikonikus MI-6 ügynök. Még folyhatnak a tárgyalások, melyekről semmit sem lehet tudni. A Bosszúállók filmek rendezői, Joe és Anthony Russo a Radio Times-nak árulták el, hogy ők kit látnánk szívesen a szerepben.

ELmondásuk szerint Regé-Jean Page lenne a tökéletes választás, aki a Netflix Bridgerton család című sorozatának első évadában robbant be a köztudatba, mint Hastings hercege. A színész nemrégiben együtt dolgozott a rendezőpárossal a Szürke ember című filmben, ahol egy amerikai CIA-tisztet alakít. A Russo-testvérek szerint Pagenek több karizmája van és sármos is. Remélhetőleg hamarosan fény derül az új ügynök kilétére.
4 hozzászólás

Levi87

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Russo testvéreknek kicsit pihenni kéne úgy látom. Agyukra ment a munka.

válasz erre

Fikarc

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Ezeknél elgurult a gyógyszer...

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Aztarohadt.

válasz erre

Kisfaludy82

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Jesszusom bazdemg. Nyilván tipikus angol úriember.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink