Advertisement

A Pornhubot felvásárolta egy kanadai magántőke-társaság, miután megjelent a róluk szóló dokumentumfilm

2023. március 17.
6.75729
csirkee profilja, adatai
csirkee
Március 15-én debütált a Netflixen az a dokumentumfilm, ami bemutatta a világ legnagyobb felnőttfilmes weboldalának sötét oldalát, mely az elmúlt években sok támadást kapott a nők kizsákmányolása és a kiskorúakról készült felvételek miatt, most pedig kiderült, hogy az egyik legnagyobb kanadai magántőke-társaság felvásárolta a vállalatot.
 

A MindGeeket, a Pornhub és más felnőtt szórakoztató platformok anyavállalatát az Ethical Capital Partners (ECP) nevű kanadai magántőke-társaság vásárolta meg. Az ECP egy nagyon fiatal vállalat, 2022-ben kezdte meg tevékenységét Montrealban. A Pornhubnak jelenleg havonta több mint 76 millió aktív regisztrált tagja van, és naponta több mint 130 millió felnőtt keresi fel.

Az elmúlt években rengeteg gond adódott a cégnél, ugyanis olyan emberek tölthettek fel tartalmat az oldalra, akiket nem azonosítottak semmilyen módon, ezáltal gyermekbántalmazással kapcsolatos anyagok is felkerültek, mellyel a cég tovább növelte bevételeit, hiszen ezen tartalmak mellé is került reklám. Emiatt a Visa és a Mastercard felfüggesztette hitelkártya-szolgáltatásait az oldalon.

Az ECP elmondta:

Mivel a Pornhub küldetésének középpontjában a beleegyezés, a szexuális véleménynyilvánítás szabadsága, a hitelesség, az eredetiség és a sokszínűség áll, a platform biztonságos teret jelent az ellenőrzött tartalomkészítők és a teljes felnőtt szórakoztató közösség számára. ... Együttműködünk az érdekelt felekkel, beleértve a tartalomkészítőket, a kormányokat és az iparágat, hogy felszámoljuk a MindGeek működése és a közvélemény ezen iparágról és platformokról alkotott véleménye közötti eltérést.

Sem az Ethical Capital Partners, sem a MindGeek nem árulta el az üzlet részleteit, így nem tudni, hogy mennyiért váltak meg a pornóbirodalomtól a vezetők.
5 hozzászólás

petrovicsz

1 napja és 22 órája

Kemény sztori egyébként, nagyon hülyék voltak, hogy nem fejlesztették kicsit jobban és tényleg több moderátor kellett volna.

válasz erre

techiii

2 napja és 1 órája

Nagy biznisz lehetett.

válasz erre

CharlieFirpo

2 napja és 13 órája

Tuti ők maguk álnéven, vagy családtagok.

válasz erre

Porthos

2 napja és 16 órája

Jól tették h kiszálltak belőle. Láttam a dokumentumfilmet, van amiben tényleg hibáztak. Az, hogy bárki feltehet videókat butaság.

válasz erre

Levi87

2 napja és 20 órája

Az igen, kiváncsi lennék rá, hogy mennyiért ment el.

válasz erre