A pletykák szerint nem lesz lényegi változás az új Samsung S24 Ultra kamerájában

2023. június 12.
16.0011
csirkee profilja, adatai
csirkee
A dél-koreai vállalat egyelőre nem mutatta be legújabb csúcskészülékét, de már rengeteg pletyka kering arról, hogy milyen újdonságok fognak érkezni a Galaxy S24 Ultrába, aki kamera téren várt nagy változást, az csalódni fog, ugyanis a pletykák szerint gyakorlatilag semmi frissítés nem várható.

A Twitteren egy @UniverseIce néven ismert felhasználó azt állítja, hogy egy a vállalathoz közeli forrás elárulta neki a Samsung soron következő csúcskészülékének a kamera specifikációit. Ebből kiderül, hogy a Galaxy S24 Ultra ugyanazt a 200MP ISOCELL HP2 kameraérzékelőt fogja használni az elsődleges kamerához, mint ami az S23 Ultrában található.

A készülő telefon állítólag ugyanazt a 12 MP-es Sony IMX564 érzékelőt fogja használni az ultraszéles kamerához, és ugyanazt a 12 MP-es Sony IMX754 érzékelőt fogja használni a 3x optikai zoommal rendelkező teleobjektív kamerához. Az egyetlen frissítés a 10-szeres periszkópos kamera lesz, mely új IMX754+ érzékelőt fogja megkapni, ami csak eggyel jobb az elődjéhez képest - ezt a + jel mutatja. Természetesen ez csak pletyka, így még bármi megtörténhet.

4 hozzászólás

petrovicsz

6 hónapja, 1 hete és 2 napja

Valamelyik kínai beszállító nem készült el időben.

válasz erre

Mordorer

6 hónapja, 1 hete és 3 napja

Mindegy, csak a Holdat élesen hozza be!

válasz erre

Ronalddo

6 hónapja, 1 hete és 3 napja

Lassan elengedhetné az androidos vonal is ezt a megapixel hajkurászást. Olyan felesleges.

válasz erre

techiii

6 hónapja, 1 hete és 3 napja

Aztán kerül majd 1 misibe..

válasz erre