A pletykák szerint nem csak márciusban mutatnak be új Macbookokat

2022. február 21.
58.9441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Apple Mac számítógépeinek frissített változatai kevesebb mint egy hónap múlva érkezhetnek, lévén a technológiai óriás a hírek szerint legalább egy új Mac-et fog bemutatni március 8-án, amikor az Apple várhatóan megrendezi 2022 első eseményét.

Mark Gurman, a Bloomberg újságírója már korábban is nyilatkozott a témában, azonban most azt mondja, hogy először a belépőszintű MacBook Pro és a Mac Mini frissítéseit láthatjuk, majd májusban vagy júniusban újabb Maceket.

Ami a 2022-es új Mac modelleket illeti, az Apple várhatóan egy új Mac Mini M1 Pro chippel, egy nagyobb iMac Pro M1 Pro és M1 Max chippel, egy Apple Silicon chipes Mac Pro, valamint egy 13 hüvelykes MacBook Pro, egy Mac Mini, egy 24 hüvelykes iMac és egy újratervezett MacBook Air debütál majd a pletykák szerint M2 chippel.

Legalább egy új Mac modell mellett várhatóan az iPhone SE 3 és az iPad Air is bemutatkozik az Apple március 8-ai, pletykák szerint megrendezésre kerülő eseményén.
4 hozzászólás

Kisfaludy82

1 éve, 4 hónapja és 24 napja

Ha ilyen gyakran fejlesztik az új procikat, ekkora léptékben, nehéz lesz megtartani azt az ár-értéket ami eddig volt. Eddig egy több éves MBP eladható volt egy új ár 60-70%-áért, de ez drasztikusan romlani fog.

válasz erre

Porthos

1 éve, 4 hónapja és 24 napja

Csak nem tolják túl...

válasz erre

Levi87

1 éve, 4 hónapja és 25 napja

Tavaly év végén vettem az M1-est, remélem el tudom majd még adni normális áron, mert amilyen ütemben adják ki az újakat, lehet hogy nem fog könnyen menni.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 4 hónapja és 25 napja

Kíváncsian várom!

válasz erre