A pletykák szerint a teljes iPhone 15 széria megkapja majd a Dinamikus szigetet

2023. július 17.
17.9181
csirkee profilja, adatai
csirkee
Idén ősszel érkezik a cupertinó-i vállalat legújabb okostelefon szériája, immáron a tizenötödik, mely már egészen biztosan USB-C csatlakozóval fog érkezni - köszönhetően az EU-s szabályoknak - továbbá a pletykák szerint már a teljes iPhone 15 család megkapja a dinamikus szigetet.

Már nem kell sokat várnunk és kiderül, hogy idén milyen újdonságok várnak ránk az iPhone 15 család kapcsán, melyekből már egy kis ízelítőt kaptunk korábban, amiből kiderült, hogy az új készülékek megkapják az USB-C csatlakozót. Most a legfrissebb pletykák szerint az Apple a Dynamic Island-t (dinamikus szigetet) a teljes iPhone 15 termékcsaládra kiterjeszti.

A dinamikus sziget tavaly jelent meg az iPhone 14 Pro és Pro Max készülékeken, mely egy interaktív sziget a telefon legfelső részénél, ahol az előlapi kamera, valamint a különféle érzékelők helyezkednek el. Ha hinni lehet a most kiszivárgott képeknek, akkor kijelenthetjük, hogy az Apple elbúcsúzik a notch résztől, melyet 2017 őszén, az iPhone X-szel vezetett be.

4 hozzászólás

petrovicsz

5 hónapja, 3 napja

Nekem nagyon bejön amúgy.

válasz erre

Kisfaludy82

5 hónapja, 4 napja

Ha ez igaz akkor ez sokkal nagyobb lépés, hiszen egyáltalán nem lenne notch. A mostani 14 Pro és Pro Maxokon van, csak kisebb.

válasz erre

Porthos

5 hónapja, 4 napja

Ez így korrekt.

válasz erre

CharlieFirpo

5 hónapja, 4 napja

Nafene.

válasz erre