A pletykák szerint a Google összehajtható Pixel mobilja visszatér a 12 megapixeles kamerához

2021. november 06.
80.9691
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Google 2022-re pletykált összecsukható eszköze is hasonló kamera hardvert használhat, amit a régebbi Pixel telefonok működtettek még az idei nagy Pixel 6 átalakítás előtt, ahogyan az kiderült a 9to5Google által.
 

A készülékről szóló híresztelések először idén nyáron jelentek meg, ekkor még az év vége előtt várható volt a megjelenése. Most úgy tűnik, hogy a készülék, amelynek kódneve a jelek szerint "Passport"-ról "Pipit"-re változott, úgy tűnik, hogy a 2022-es premier felé tendál inkább.

A legújabb részletek a Google Camera alkalmazásban felfedezett kódnak köszönhetően derültek ki. Ezek különösen arra utalnak, hogy az összehajtható készülék 12,2 megapixeles IMX363-as szenzort használ majd a fő kamerájához. Ez arra utal, hogy az összehajtható kütyü nem ugyanazzal az 50 megapixeles Samsung GN1 kameraérzékelővel lesz felszerelve, mint amit a Google az idei Pixel 6 és Pixel 6 Pro modellekben használt.

Ehelyett az IMX363 az az érzékelő, amelyet a Google a Pixel 3-tól 5-ig használt. Az alacsonyabb felbontás azt sugallja, hogy az összecsukható telefon nehezen érheti el a Pixel 6 sorozat kameraminőségét.
3 hozzászólás

Kisfaludy82

11 hónapja, 2 hete és 5 napja

Micsoda beismerés ez...

válasz erre

petrovicsz

11 hónapja, 2 hete és 5 napja

Csak neeeeem? Rájöttek hogy felesleges a parasztvakítás?

válasz erre

Harder

11 hónapja, 2 hete és 5 napja

Jéééééé már megint igaza van az Apple-nek?

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink