Advertisement

A Pentagon szerint nem tudnak minden UFO-jelenségre magyarázatot találni

2023. január 15.
57.0651
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az elmúlt években számtalan alkalommal jelentettek be különféle UFO-észleléseket a Pentagonnak, melyeket egy tavaly felállított komplett csapat próbál megmagyarázni és egy friss jelentés szerint a felét sikerült is már azonosítani, ám a másik felére nincs magyarázat.
Advertisement

A világon több millió UFO-hívő van, akik váltig állítják, hogy nem vagyunk egyedül a világon és már többször járt a bolygónkon idegen űrlény. Az Országos Hírszerzési Igazgatóság (ODNI) hivatala által benyújtott 11 oldalas jelentésből kiderül, hogy a Pentagon összesen 510 észlelést vett katalógusba azonosítatlan repülő tárgyakról (UFO-k) vagy azonosítatlan légi jelenségekről (UAP).

Ezen esetek közül 366-ot újonnan azonosítottak 2022-ben és ezekből állítólag 195-öt viszonylag hétköznapi magyarázatokkal sikerült megoldani. 26 esetben drón lehetett a ludas, 163-at "légballonok vagy léggömbszerű entitások" kategóriába soroltak, hat esetben pedig levegőben lévő rendellenességet, például madarakat vagy műanyag zacskókat azonosítottak. A jelentés szerint a fennmaradó 171 esetet nem tudják megmagyarázni, szokatlan vagy megmagyarázhatatlan módon mozogtak rajta a tárgyak.
Advertisement
3 hozzászólás

Porthos

2 hónapja, 2 hete és 2 napja

Komoly szakember gárda lehetett akkor ez is.

válasz erre

CharlieFirpo

2 hónapja, 2 hete és 3 napja

Annyira belenéznék a valós iratokba, hogy mi mindent tudunk vagy nem az idegenekről...

válasz erre

Fikarc

2 hónapja, 2 hete és 3 napja

Hát éppen ezért UFO jelenségek.

válasz erre