A OnePlus megerősítette, hogy szándékosan lassítja az appokat a mobiljain

2021. július 08.
68.8981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A OnePlus megerősítette, hogy szándékosan csökkenti a legnépszerűbb alkalmazások teljesítményét annak érdekében, hogy javítsa az akkumulátor élettartamát legújabb OnePlus 9 és 9 Pro telefonjain a továbbiakban.

A probléma az Anandtech munkatársa, Andrei Frumusanu tesztelését követően merült fel, aki meglehetősen érthetetlennek nevezte a helyzetet, miután felfedezte a lassulást a Google Play Store-ban található kiemelkedő alkalmazások széles körében.

Az Anandtech következtetése az, hogy a OnePlus a legnépszerűbb alkalmazásokat feketelistára teszi a leggyorsabb magoktól, ami lassítja a tipikus munkaterheléseket, például a webböngészést. Az oldal alaposan tesztelte a Chrome és a Twitter teljesítményét, de arra a következtetésre jutott, hogy a lassulás nagyjából mindenre vonatkozik, amely a Play Áruházban bármilyen szintű népszerűségnek örvend.
megerősítette, hogy szándékosan csökkenti a legnépszerűbb alkalmazások teljesítményét annak érdekében, hogy javítsa az akkumulátor élettartamát legújabb OnePlus 9 és 9 Pro telefonjain a továbbiakban.'>
3 hozzászólás

techiii

3 éve, 3 napja

Ebbe talán már más is belebukott. Nem szép dolog az ilyen.

válasz erre

Levi87

3 éve, 4 napja

Ki hitte volna. röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

3 éve, 4 napja

Nahát. röhögő smiley

válasz erre