A Netflix hivatalos ajánlatot adott sportesemények streamelési jogaira

2022. november 09.
43.0281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az egyik legnagyobb streamingszolgáltató a jelek szerint szeretné bővíteni kínálatát és a jövőben nem csak sorozatok és filmek lennének elérhetők a platformon, hanem sporteseményeket is közvetítenének élőben, ehhez pedig a megfelelő helyen tettek ajánlatot - írja a Wall Street Journal.

A sport óriási biznisz mind a mai napig, hiszen egy-egy nagyobb sportesemény - például futball világbajnokság vagy egy NFL - milliókat vonz a tévék elé. Korábban már szó volt a Netflixnél arról, hogy a jövőben belépne a sport világába, ám eddig erről komolyabb tárgyalások nem folytak.

A cég nemrégiben licitált az ATP teniszturné streaming jogaiért néhány európai országban, köztük Franciaországban és az Egyesült Királyságban, ám ez sajnos nem jött nekik össze. Egy korábbi vezetői megbeszélésen szó esett arról, hogy kevésbé népszerű sportok felé is nyitna a vállalat, amit hamar népszerűvé tudnának tenni a Netflix mérete miatt. A sportjogok azonban nagyon drágák és úgy tűnik egyelőre a cég még vár a megfelelő ajánlatra.
5 hozzászólás

Hentes

1 éve, 2 hónapja

Minek?

válasz erre

Porthos

1 éve, 2 hónapja

Fikarc írta:
Nem én leszek a célközönség. És remélem nem megy a többi műsor rovására...
Ha így lenne, lemondanám. Így is egyre kevesebb a számomra érdekes és szinkronos tartalom. A sok gyerek**** meg tinihorrornak titulált gagyi megy csak. Erre én nem vagyok vevő.

válasz erre

techiii

1 éve, 2 hónapja

Nagy eseményeket nézek, de ennyi.

válasz erre

Levi87

1 éve, 2 hónapja és 1 napja

Nem csodálom, sportban brutális pénz van. Viszont a jogok birtokosai azt szeretik, ha mindenki számára elérhető csatornán mennek az események.

válasz erre

Fikarc

1 éve, 2 hónapja és 1 napja

Nem én leszek a célközönség. És remélem nem megy a többi műsor rovására...

válasz erre