A Netflix egy új Minecraft animációs sorozatot fejleszt

2024. május 30.
4.3131
csirkee profilja, adatai
csirkee
A népszerű videojáték idén ünnepli fennállásának tizenötödik évfordulóját, és a mérföldkőhöz kapcsolódó ünnepségek részeként a Netflix és a Mojang Studios bejelentette, hogy elkészítik a Minecraft animációs sorozatot, ami egy eredeti történetet tartalmaz majd.

Úgy tűnik a Minecraft világa tovább fog bővülni nemsokára, hiszen a készülő film mellett - melyben Jason Momoa és Jack Black lesznek a főszereplők - most egy animációs sorozat is fejlesztés alatt van. Ezt a kanadai WildBrain stúdió fogja készíteni a Netflix számára, akik korábban már más hasonló projekteken dolgoztak. A hírek szerint a sorozat egy eredeti történetet tartalmaz majd, amely új karakterekre épül, és új megvilágításban mutatja majd be a Minecraft világát.

Arról egyelőre nincsenek információk, hogy mégis miről fog szólni a sorozat, ahogy arról sem, hogy mikor jelenhet majd meg, de valószínűleg idén nem érdemes számítani rá. A bejelentéshez egyébként egy kis videó is érkezett, ami megmutatja nekünk mire lehet majd számítani a készülő animációs sorozatban.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Tommy

1 hónapja, 2 hete és 1 napja

Rühellem, de biztos nézni fogom. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 2 hete és 1 napja

Jajjistenem.

válasz erre

Porthos

1 hónapja, 2 hete és 1 napja

Nem tudtam mi hiányzik. röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

1 hónapja, 2 hete és 2 napja

Fú de távol áll ez tőlem.

válasz erre