A NASA megtartotta első ufóbizottsági ülését

2023. június 01.
18.3271
Advertisement
csirkee profilja, adatai
csirkee
A mai napon megtartotta első nyilvános ülését az Amerikai Űrkutatási Hivatal azon szakértői testülete, amely az azonosítatlan légi jelenségek (UPA) tanulmányozásával foglalkozik, az elmúlt 27 évben körülbelül 800 UAP észlelést gyűjtöttek össze, melyek közül sokat nem tudtak megmagyarázni.

A NASA szakértői testülete rengeteg azonosítatlan légi jelenséget vizsgált meg, melyek közül több száz megmagyarázhatatlan fémgömbről számolt be, amely nagy magasságban repült szerte a világon. A jelentésben a legtöbb ufó-észlelést meg tudtak magyarázni, ezek legtöbbször kereskedelmi repülőgépek, polgári és katonai drónok vagy időjárás- és kutatóballonok voltak.

A jelentések körülbelül fele olyan szokatlan gömbökről vagy kerek alakzatokról szól, amelyek fémesnek tűnnek, és amelyeket repülőgépek észleltek nagy magasságban. Az ülés egyik fő megállapítása az volt, hogy az UAP-k tudományos vizsgálatához több jobb minőségű adatra/felvételre van szükség, nehéz így bármilyen következtetést levonni. A testület azt is hangsúlyozta, hogy a NASA UAP kutatócsoportját online trollok zaklatták, ami szerintük hátráltatja a jelenség megértésére irányuló erőfeszítéseiket.

A teljes ülés visszanézhető a YouTube-on:

4 hozzászólás

Kisfaludy82

10 hónapja, 2 hete és 5 napja

Ó és még felvételeket is mutatnak. meglepett smiley

válasz erre

Porthos

10 hónapja, 2 hete és 5 napja

Átpörgetem majd, kiváncsi leszek.

válasz erre

CharlieFirpo

10 hónapja, 2 hete és 6 napja

Na ezt majd megnézem.

válasz erre

Levi87

10 hónapja, 2 hete és 6 napja

És kiderült a semmi? mosolygó smiley

válasz erre