A Motorola elhozhatja a hajlítható telefonok új generációját

2023. október 25.
4.9551
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Lenovo égisze alatt működő Motorola az éves Global Tech World '23 eseményen mutatta be legújabb koncepció készülékét, melyet olyan flexibilis pOLED panellel szereltek fel, ami lehetővé teszi, hogy akár a csuklónkon, karperecként viseljük az okos kütyüt.

Az elmúlt években nem sokat fejlődött a hajlítható okostelefonok piaca, nem is kattant rá a világ, sokan még mindig a hagyományos kijelzővel ellátott készülékeket részesítik előnyben, ám a gyártóknak több koncepciója is van a jövő telefonjaira. A Motorola most bemutatott készüléke 6,9 hüvelykes, FHD+ felbontású hajlítható kijelzővel van ellátva, melynek hátoldalán textil borítás található.


Valószínűleg egy mágneses rész is található az eszközön, melynek köszönhetően akár óraként vagy karperecként is lehet viselni. A koncepció készülék képes arra, hogy a felhasználói felület alkalmazkodjon a különféle formátumokhoz, például ha telefonként kezeljük, vagy ha karperecként viseljük. Mivel egy koncepció termékről van szó, így egyelőre arról nincsenek információk, hogy a jövőben kapható lesz-e vagy sem.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Kisfaludy82

9 hónapja, 2 hete és 1 napja

Kinek a pap, kinek a papné. Nekem nem jön be.

válasz erre

Porthos

9 hónapja, 2 hete és 1 napja

Nem igazűn vagyok ezekért oda. Nehezen tudnám megszokni hogy össze vissza hajlítgatható a telóm. De a következő generációknak ez lesz az alap...

válasz erre

CharlieFirpo

9 hónapja, 2 hete és 2 napja

Ez amúgy nem egy rossz irány. De már mások is mutattak be ilyesmit.

válasz erre

Fikarc

9 hónapja, 2 hete és 2 napja

A jövő biztosan valami ilyesmi, de nekem nem jön be.

válasz erre