A mobilappok világát egyértelműen a TikTok uralja

2022. április 28.
44.4331
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
cuckoo profilja, adatai
cuckoo
A két legnagyobb alkalmazásáruház teljesítményéről készült friss jelentés szerint a mobilappok világát egyértelműen a TikTok vezeti a Sensor Tower adatai szerint és úgy tűnik, hogy a tartalomgyártó applikáció a jövőben nem is fog konkurenciát látni.

Mind az iOS, mind pedig az Android letöltések számát tekintve a fogyasztók hasonló arányokat produkáltak az applikációkkal kapcsolatban. A friss jelentés azt a felvetést is megerősítette, hogy még így is többen vannak, akik az Androidos letöltést preferálják, az Apple eszközök tulajdonosaiban azonban nagyobb a hajlandóság a fizetős applikációk iránt. Mondjuk ez nem is csoda, hiszen számos nagyszerű és egyben hasznos app, szinte elérhetetlen ingyen, főleg a felkapott programokat nézve.

Az egyedi programok statisztikáit nézve a 2016-os alapítású TikTok hihetetlen módon kiemelkedik a piacon. A videómegosztó oldal, ami a ByteDance tulajdonában van, folyamatosan növekvő tendenciát mutat a regisztrálók között. Csak idén már több, mint 170 millió alkalommal töltötték le, ezzel még a WhatsApp alkalmazást is megelőzte, ami évekkel ezelőtt hasonló, úttörő robbanást hozott.
4 hozzászólás

Mordorer

2 éve, 1 hónapja

De durva baszki. meglepett smiley

válasz erre

Fikarc

2 éve, 1 hónapja

Hihetetlen hogy ennyire pörög! meglepett smiley Lenyomja a jutubot is. röhögő smiley

válasz erre

techiii

2 éve, 1 hónapja

Nekem nincs letöltve, renitens vagyok. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 1 hónapja

Aztarohadt. röhögő smiley Én. még meg sem nléztem soha, ezek szerint a kisebbséghez tartozom. röhögő smiley

válasz erre