A Mission: Impossible 8-ban visszatér egy régi szereplő

2023. március 23.
33.8061
csirkee profilja, adatai
csirkee
Idén nyáron fog debütálni a mozikban a következő Tom Cruise film, méghozzá a Mission: Impossible - Leszámolás, Első rész, de már javában készül a filmsorozat következő epizódja, melyben ismét hajmeresztő mutatványokat láthatunk a főszereplőtől, de visszatér egy régi karakter is.

Christopher McQuarrie, a film rendezője és írója közösségi oldalán árulta el, hogy visszatér a franchisehoz Rolf Saxon színész, akit William Donloe, a CIA elemzőjeként ismerhettünk meg még az 1996-os első Mission: Impossible filmben. Ebben a részben bár kicsi szerep jutott Rolf-nak, mégis kulcsfontosságú volt karaktere.

Egyelőre nagy titok övezi a franchise soron következő részei, azért azt sem lehet tudni, hogy pontosan hogyan fog visszatérni a filmben Rolf Saxon. Annyit azonban tudni lehet, hogy a Leszámolás második része az Északi-sarkvidéken fog játszódni, amit Norvégia távoli fagyos régióiban forgattak és erről árulkodik az a kép is, amit a rendező osztott meg a visszatérő karakterről. A Mission: Impossible - Leszámolás, második rész 2024. június 28-án kerül a mozikba.

2 hozzászólás

zender

2 hónapja, 2 hete és 1 napja

Rohadt jó kis sorozat lett ebből, az a helyzet.

válasz erre

muki

2 hónapja, 2 hete és 1 napja

De várom már basszus!

válasz erre