A midseason újoncai: Odyssey (NBC)

2014. június 11.
6371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
androgeek techmag profilja, adatai
androgeek techmag
 

Politika, háború, összeesküvés ? és átlagemberek, akikben csak az igazságvágy közös.

 



Sztori: egy nemzetközi összeesküvés kapcsán vadidegenek élete fonódik egymásba: egy katonalány, és vállalti jogász és egy politikai aktivista személyében.
Miután amerikai katonák dzsihádistákkal csapnak össze Észak-Afrikában, meglepődve tapasztalják, hogy az egyik férfi, akit megöltek, az Al-Quaida vezetője.

Odelle Ballard őrmester, aki anyag, katona és feleség egyben, valamint az egység egyedüli női tagja, olyan fájlokra lel, amely arra utal, hogy a felkelőket egy nagy amerikai vállalat támogatja anyagilag, de még mielőtt bárkinek beszámolhatna, a csapatát megtámadják, a túlélőket pedig ott hagyják meghalni. Mindenki úgy tudja, az egész csapat odalett, azonban Odelle túlélte, és ő az egyetlen túlélője az orvtámadásnak, amit az Államok különleges egysége hajtott végre ellenük.

New Yorkban, az egykori államügyész,Peter Decker ma vállalati jogászként dolgozik annak a cégnek, akik pénzügyileg támogatták a dzsihádistákat. Mindeközben Harrison Walters politikai aktivista (és gazdag szülők gyereeke), megismerkedik egy hackerrel, aki azt állítja, hatalmas katonai összeesküvés nyomára bukkant. És igaza van: véletlenül tudomást szerzett az Odelle csapatát érintő tisztogató akcióról, és hamarosan nyilvánosságra kerül? ezzel egyetemben pedig mindenki élete halálos veszélyben. Csak úgy menthetik meg országukat, családjukat és saját életüket is, hogy egyesítik erejüket, és leleplezik azokat, akik az egész mögött állnak

Főbb szerepekben: Anna Friel (Public Enemies, Halottnak a csók), Peter Facinelli (Jackie nővér, Glee ? Sztárok leszünk!), Jake Robinson (Carrie naplója), Jim True-Frost (Treme, Hostages). Treat Williams (Lángoló Chicago, A nagy svindli), Nate Mooney (Felhőtlen Philadelphia), Elena Kampouris (Gossip Girl ? A pletykafészek), Daniella Pineda (The Originals), Sadie Sink (Zsaruvér), Adewale Akinnuoye-Agbaje (A célpont).

 

Premier: 2015, midseason

 

 
nincs még hozzászólás