A midseason újoncai: Bordertown (FOX)

2014. július 08.
5531
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
androgeek techmag profilja, adatai
androgeek techmag
Felnőtteknek szóló, animációs komédia két családról, akik az USA délnyugati részén, a sivatagban élnek, ahol hamarosan a kisebbségbe kerül a fehér lakosság ? mondanunk sem kell, az alkotók az Amerikai fater és a Family Guy csapatából kerülnek ki.

 



Sztori: két család áll a középpontban: a Buckwaldék és Gonzalezék.

Bud Buckwald háromgyerekes apuka és határőr, valamint ki nem állhatja a kulturális változást, amin kisvároskája átesik. Közvetlen szomszédja Ernesto Gonzalez, az ambíciózius bevándorló, aki még nincs 10 éve sem az országban, de már jobban él, mint Bud ? vajon zavarja-e ez őt?

Bud felesége Janice, a család legbölcsebb, de egyszersmind legösszeszedetlenebb tagja. Gyerekeik a nehezen barátkozó, nagydarab kocka, Becky, a lúzer Sanford, és az öt éves, szépségverseny megszállott Gert, akinek egy házimalacka a legjobb barátja. A szomszédban az amerikai álmot élő Gonzalez család tgajai pedig: Maria, fiúk Ruiz, és frissdiplomás unokaöccsük, J.C.
Amint Bud és Ernesto útja keresztezik egymást, a két család közt románc, konfliktus és barátság egyszerre szövődik majd. hogy bebizonyosodjon, ezek a fogalmak a határ mindkét oldalán ugyanazt jelentik.

Premier: 2015, midseason

 
nincs még hozzászólás