A midseason újoncai: Aquarius (NBC)

2014. június 11.
6281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
androgeek techmag profilja, adatai
androgeek techmag
 

Retro-nyomozás a hippi szekták, és amerikai leghírhedtebb gyilkosának világában.

  

Sztori: 1967-et írunk, a szabad szerelem, drogos kísérletezés és a Vietnámi Háború van terítéken.

Amikor egy elismert ügyvéd lánya eltűnik, Sam Hodiak, a Los Angeles-i rendőrség őrmestere kezd nyomozni. Hamar rájön, hogy a hippi srácokat, akiket kikérdez, nem szeretik különösebben a rendőröket, különösképpen, ha olyen rövid a hajuk, mint neki.

Mivel olyasvalaki segítsége kell neki, akiben megbízik, összefog egy lázadó beépített zsaruval, aki a Brian Shafe névre hallgat, és szívesebben teker meg egy rakétát, mint hogy járőrözzön. Hamar rátalálnak egy pitit szekta vezetőjére, aki kihasználja a nők bizalmát és ráveszi őket, hogy csatlakozzanak hozzá. Ezek után kénytelenek követni őt a nyúl üregébe, a drogok, szex és kulturális forradalom mélyére.

Arról persze fogalmuk sincs, hogy a pasas, akit üldöznek, az ország történetének egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosa lesz: Charles Manson. Már akkor is elveszett ember volt, aki mindenáeon be akart kerülni a zenészelk világába, mígnem a 60-as évek környékén elpattant nála valami. A sorozat a közte és a rendőrség között zajló macska ?egér játszmát akarja bemutatni, egészen az elhíresült Tate-LaBianca gyilkosságokig.

Főszerepben: David Duchovny (Kaliforgia, X-akták)

Premier: 2015, midseason

 

 

 
nincs még hozzászólás